Help plz

Help plz! After restarting my device, game try to download old save. But I saved my character before the restart my device. P.S. it's last screen of my hero (
I have all sets items: Sword of lighting(260+) Shoulders and helm of fire (+360 and +130) necklace of lighting (350+) Ring of fire (120)
Пане Яне, а скажіть ми як Ваша ласка, де ся взяли чотири трильйони двісті шістдесят дев'ять мільярдів шістсот вісімнадцять мільйонів чотириста п'ятдесят дев'ять тисяч п'ятьсот десять дукатів? Чи Ви їх чесно заробили, чи Ви є сином Юлії Володимирівни? )))
Скажу , в цьому немає жодного секрету) Є давня притча про чоловіка який створив шахи. Він попросив у нагороду дати йому зерна, але так щоб на одні клітці було одне зернотерки на наступній 2 на 3 4 і так далі... вийшло, що на половині грального дошки зерна на всій землі не вистачило б щоб дати винахіднику. Схожий принцип відображено у нашій арені на все золото) всього навсего близько 35 виграшів поспіль і близько півтора місяці праці знадобитися мені)
Дякую за науку, обов'язково спробую. Одначе мені, на превеликий жаль, обирають яких сь опонентів нездоланних . Зі, щонайменш, мільярдом шкоди та трільйоном захисту. Я маю лише 99М/990М